Com fer un Power Point


Per poder crear un power point maco i presentable has de seguir uns pasos, que són els següents:
1. Segons com vulguis que siguin la diapositiva, cliques a presentació, i et surten varies maneres de fer la diapositiva, amb alguna imatge o vídeo, o si vols posar el text a la dreta o a la esquerra, etc..
2. Una vegada ja has triat com vols que sigui la teva diapositiva, ja pots començar a posar el que vulguis, ja sigui un text, una imatge, un vídeo, etc... Si vols posar un text només fa falta que escriguis, si vols posar una imatge, has de clicar a la barra de dalt a inserció i després, com ja és obvi, has de clicar a imatge, si vols posar un vídeo, has de fer el mateix que amb la imatge, però en canvi de clicar a imatge has de clicar a vídeo, que està al fons a la dreta.
3. Per tenir més diapositives has de clicar a inici (en la barra lateral de dalt) i clicar a nova diapositiva, si vols que la diapositiva ja et surti com vols des del principi has de clicar a la fletxeta de abaix.
4. Una vegada ja has fet les diapositives que vols amb la informació que has volgut, toca retocar el power point, és a dir, posar-li efectes, i altre coses perquè el Power Point quedi més professional. La primera cosa que us explicaré serà com posar-li sons, música al Power Point. Has de clicar a inserció, i al fons a la dreta a àudio. Una vegada posat el àudio, pots decidir si vols que a la presentació és vegi, també pots retallar-lo, clicant-hi al botó dret sobre l'àudio, també pots configurar que no calgui que hi cliqui perquè soni, clicant sobre l'àudio també pots decidir si vols que soni en una diapositiva o en totes.
Per posar-li efectes al Power Point has d'anar a animacions, allà pots posar-li un efecte diferent a cada foto o diapositiva, i que sigui com vulguis i al moment que vulguis, perquè configurant-ho pots decidir si vols que entri amb una mica de retràs, si vols que entri sense que tu hagis de fer clic i totes aquestes coses.

No hay comentarios:

Publicar un comentario