Noteflight

Noteflight
1.És un programa que serveix per fer partitures, poden ser tant privades o públiques, ja que les pots compartir amb els altres i amb els teus amics.
Primer de tot, per entrar has d'iniciar sessió o crear-la. Si has de registrar-te només cal que omplis tres requadres posant la teva adreça de correu electrònic i la contrasenya que vulguis posar-te dos cops.
Una vegada ja has entrat, has de clicar a "Nueva Partitura" a dalt a la esquerra, en un requadre taronja perquè es vegi millor. Quan hi cliquis et sortiran diferents opcions perquè escolleixis si vols que sigui privat o públic. El pentagrama et sortirà buit perquè tu l'omplis amb les notes que vulguis, però primer de tot jo et recomanaria començar per el títol, l'autor i el compositor.
2.Una vegada ja has posat aquesta informació ja pots començar a fer la teva partitura.Per posar i treure veus, anem al principi del pentagrama i cliquem a add part per triar un instrument.
A la barra de abaix de tot, com pots veure tens diferents botons, icones, que ens permeten fer variacions de la velocitat, volum, mesclar els volums i més coses. Per canviar el temps has de clicar a "Staff" i a "change  time signature". Per canviar la tonalitat has de clicar a "staff" i de totes les opcions que et surten, a "change key signature" i s’obrirà una taula amb totes les tonalitats possibles. I per últim, per posar les notes, cliques sobre el compàs que vulguis posar les notes i allà t'apareixeran diferents opcions, diferents tipus de notes i també pots posar fins i tot lligadures i punts i més coses.

No hay comentarios:

Publicar un comentario